14 Temmuz 2009 Salı

ÇİN MALLARI ALMAYIN

ÇİN ZULMÜNE KARŞI AVRUPALI TÜRKLER TEK YUMRUK
Yazan: almanyahaber Temmuz 14, 2009

DOĞAN TUFAN
dogan.tufan66@googlemail.com
Milli ve insani konularda devamlı bir ve beraber olmamız zaruri bir davranıştır. Ülkemizin ve insanlarımızın çıkarları ve menfaatları söz konusu oldu mu bir olup, iri olarak hak aramak, sonuç almamak için bir neden yoktur. Yeterki birlik olalım beraber olalım.
Dün Azarbeycan, Bosna Hersek, Çeçenistan, Kosova, Lübnan, Filistin, Gazze bugün Can Türkistan, yarın neresi? Bu diyarlarda Türk olmak yürek işi, er işi. Bir olduk mu hep diri iri oluruz. Allah birliğimizi dirliğimizi muhafaza etsin, bizi birbirimizden ayırmasın. Türklük bu diyarlarda,Çin’e Rus’a ,Sırp’a, Rum’un ruhlarına bir ok gibi batmaktadır. Bu bağlamda ecdadımıza layık büyük bir milletin torunları olarak bu diyarlarda yaşamak zorundayız. Bir ve beraber bir olmamız daha da elzem. Anavatanımız Türkiye’nin güçlü olması, Türkün ebedi düşmanlarına korku salacak, dostlarına güvence olacaktır. Avrupa’da yaşayanlar olarak, bilgimizi, teknolojimizi, ekonomik gücümüzü de birleştirerek güçlenmeliyiz.
Buradaki bilgi birikimlerimizi Türkiyemize doğrudan taşımak için gayret edelim. Edelimki yurdumuzun kalkınmasında aktif olmak için çalışalım. Yerküre üzerinde yaşayan Türkler olarak Çinle, ekonomik olarak da mücadele verelim. Çin mallarını almayalım, satışlarına engel olmak için gayret edelim. Bulunduğumuz ülkelerde basın yayın yoluyla kardeşlerimize yapılan bu zulmü duyurmaya, yaymaya, yılmadan gündemde tutmaya çalışalım.
Dünyada Türklerden başka esir hiç bir millet kalmamıştır. Kendi ülelerinde zulme uğrayan kardeşlerimizin hürriyetlerini istememiz en tabi hakkımızdır. Bu hakkı birlik içinde almalıyız. Allah mazlum ve mağdur kardeşlerimizi korusun ve yüceltsin.

selam ve saygılarımla
Doğan Tufan
http://habercininyeri.wordpress.com/2009/07/14/cin-zulmune-karsi-avrupali-turkler-tek-yumruk/

TÜRK OLMANIZ GEREKMEZ!
İNSANIM DİYORSANIZ SAFINIZI BELLİ EDİN!
ÇİN MALI ALANIN, BEN İNSANIM BİLE DEMEYE HAKKI VAR MI?! BEBEKLERİ ÖLDÜRÜP YİYEBİLİYORLAR!.. YECÜC İLE MECÜC BUNLAR!
İZLEYİN VE UYANIN!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=88939959228&ref=mf
Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.
Nasıl mı?
Aldığınız ürünün üzerinde " Made in China ",
" Product of China ",
" Çin Malı "
" Made in PRC "
gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.
Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor. Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.
İşte Çin'e ait barkod numaraları
690-691-692
Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.
Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.
Sessizlik içinde ölen, acı çeken tüm canlıların sesi olun.
Made in China etiketli ürünlerin kalitesiz çıkmasIndan sonra, yapIlan boykot karşısında bulunan yeni bir satış stratejisi:
Made in PRC
(People's Republic of China (Çin Halk Cumhuriyeti)).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder